Alles wat je moet weten over jouw vape!

Informatie over de E-sigaret! Vape College is een initiatief van vapequality.nl. Hier kun je allerlei informatie vinden en opdoen. In het Vape College vind je informatie over onder andere de producten en werking daarvan, vergelijkingen, voor- en nadelen noem maar op! Het is dus ook niet alleen bedoeld voor beginnende dampers maar ook heel goed voor de meer ervaren dampers! 

Neem eens een kijkje in onze onderstaande artikelen!

Producten

Product Vape College

Product Vape College

In product vind je onder andere info over wat nou precies een E-sigaret is, de typen E-sigaretten op de markt, de werking elektrische sigaret werkt? Maar ook informatie over coils en de E-liquid met zijn, ingrediënten, nicotine de beste smaken en veel meer!

Gezondheid

Vapen en gezondheid, volgens de media en tegenstanders een slechte combinatie. Het zou slechter zijn als roken... Maar volgens voorstanders juist weer een beter alternatief voor het roken. Hoe zit het nou? Je leest het hier!

Bedoeling E-sigaret

Voor wie is de E-sigaret eigenlijk bestemd en is dampen bedoeld voor minderjarigen? En is het gebruik van een E-sigaret bedoeld om te stoppen met een gewone sigaret?

Dampen VS roken

Dampen of roken? Hier lees je de verschillen tussen elkaar: voelt het roken van een e-sigaret hetzelfde als het roken van een gewone sigaret? en in welk opzicht verschilt de e-sigaret van een sigaret? Lees het hier.

Voor- en Nadelen

Het gebruik van een E-sigaret heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel roken! Maar heeft natuurlijk ook zijn nadelen. Lees hier de voor- en nadelen van het elektronisch roken.

Onderzoeken

Hoe is het onderzoek naar E-sigaret? Is er al veel onderzocht? En wat zijn de resultaten van de onderzoeken? In deze categorie vind je informatie over verschillende onderzoeken die de laatste jaren zijn uitgevoerd en wat de uitkomsten daarvan waren. 

Prijs

Een belangrijk aspect is natuurlijk de prijs. In de volgende categorie vind je informatie over de kosten van het elektrisch roken en hoeveel je ermee kunt besparen. Ook wat de kosten zijn voor goede starterset voor een beginnende damper.

Buitenland

Hoe zijn de regels van het elektrisch roken buiten Nederland? Mag mijn E-sigaret mee in het vliegtuig? Kan ik E-liquids kopen in het buitenland? Hier vind je informatie over het gebruiken van je E-sigaret buiten Nederland.

Onderhoud

Een E-sigaret heeft net als veel producten ook onderhoud nodig. Hoe doe je dat nou? En wanneer moet je onderdelen vervangen of schoonmaken? Je leest het hier.

Locatie

Niet op alle locaties is het mogelijk om je vape te gebruiken. Bekijk hier waar het wel en niet toegestaan is om te dampen! Ook is het handig om te weten waar je het best je vape kan bewaren.

Begrippenlijst

Als laatste maar zeker niet als onbelangrijkste. De begrippenlijst! Begrijp je een woord of term niet helemaal? Dan kun je hem hier opzoeken! lekker makkelijk.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen