Verzenden & retourneren

Verzending


Na betaling wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden door PostNL, in de meeste gevallen zelfs binnen enkele uren. De levertijd na bestelling is 1 á 2 werkdagen en bestellingen naar belgië 2 á 3 dagen. Als je boven de €25 aan producten besteld zal de verzending gratis zijn.

Bestellingen in het weekend worden verzonden op maandag en zijn dan dinsdag in huis. De reden daarvan is dat PostNL geen pakketjes verwerkt op zaterdag en zondag.

Sommige (kleine) bestellingen worden verzonden in een brievenbus pakketje, die door de brievenbus past! Zo hoef je niet thuis te zijn als de bestelling die dag aankomt. Alle producten worden in een beschermd pakketje verstuurd of in een bubbelbrief. Een ander afleveradres is ook mogelijk die kan je kiezen bij de afhandeling van je bestelling!

Garantie & Retour

Batterijen en opladers; 2 maanden garantie

Liquids; Ongeopend 14 dagen retourrecht. Geopend geen garantie vanwege de hygiëne.

Coils en clearomizer; Zodra de coils en/of clearomizer niet werken bij aankomst heb je recht op een kostenloze vervanging. Gebruikte coils en/of clearomizer hebben geen garantie.

Ontevreden over je bestelling? Of is je bestelling bij aankomst kapot gegaan? Bij Trendysunglasses heb je recht op het wettelijke 14 dagen retourrecht. Zodra het product weer ontvangen is wordt het aankoopbedrag teruggestort + de kosten die gemaakt zijn bij het terugsturen. Wel moet het product volledig teruggestuurd en moet het ongebruikt zijn.

Het product terugsturen met het retourformulier naar het volgende adres:

Trendysunglasses
Aetsveld 26
3645XP, Vinkeveen
Nederland

Klik hier om het retourformulier te downloaden

 

Contact

 

E-mail: info@vapequality.nl

Telefoon: 06-53951879

Whatsapp 06-53951879  

Postadres: Aetsveld 26, 3645XP Vinkeveen 

KvK-nummer: 66915767

Btw-identificatienummer: NL235966277B01

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen